Refaelov plant zijn comeback

Lior Refaelov viert (Club Brugge - Kortrijk)

13 oktober 2015 20:20 - Club Brugge is er nog niet in geslaagd om tijdens de eerste 10 competitiewedstrijden uit te pakken met het niveau van vorig seizoen. De overvolle ziekenboeg bij aanvang van de Jupiler Pro League zat daar ongetwijfeld voor iets tussen. Maar er is licht aan het einde van de tunnel voor blauw-zwart.

Zo viel er maandag al heel wat goed nieuws te rapen vanop het trainingsveld. Intussen is er ook meer informatie over de terugkeer van  Lior Refaelov. De Israëliër blesseerde zich op de openingsspeeldag op het kunstgras van STVV en heeft last van een barstje in zijn voet.

Het gaat wel de goede kant op met zijn blessure. De voorbije dagen kon Refaelov enkele looptrainingen met succes afronden. Volgens HLN sluit hij komende weken terug aan bij de groep.

Club zal hem wellicht kunnen recupereren in de thuismatch tegen OH Leuven (28 oktober), uit bij Westerlo (31 oktober) of in het Europese thuisduel tegen Legia Warschau (5 november).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.