Reviewcommissie roept twee spelers op het matje

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

27 oktober 2015 03:55 - Zondagnamiddag was het Astridpark het decor voor een potige wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge. De Reviewcommissie bekeek maar liefst negen betwistbare fases en heeft slecht nieuws voor twee spelers.

Er werd beslist om zowel Felipe Gedoz als Olivier Deschacht te vervolgen. De Braziliaanse middenvelder riskeert een schorsing na een stevige tackle op Steven Defour. De Anderlecht-verdediger wordt dan weer vervolgd voor een slag in het gezicht van Victor Vazquez.

Zowel Gedoz als Deschacht kregen geen tweede gele kaart voor hun overtreding van scheidsrechter Sébastien Delferière. Integendeel zelfs, Vazquez kreeg immers een gele kaart in het duel met Deschacht. De verdediger van paars-wit zal het alleszins niet graag horen. Hij was er immers van overtuigd dat het niet uitmaakt wat hij met zijn arm doet als hij de bal heeft.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.