Rozehnal: “Benieuwd hoe ik me zondag ga voelen”

Rozehnal Benieuwd hoe ik me zondag ga voelen

17 oktober 2015 18:41 - David Rozehnal speelde van 2003 tot 2005 voor Club Brugge en keert zondagnamiddag voor het eerst terug naar de club waar hij het kampioenschap, de beker en de supercup won.

“Club Brugge is nog altijd een speciale ploeg voor mij”, vertelt Rozehnal in zijn interview met PlaySports. “Het was de eerste grote stap in mijn carrière.” De 35-jarige verdediger is duidelijk geëmotioneerd als hij de beelden van de Brugse titelviering terugziet. “Het zal een raar gevoel zijn zondag, maar ik kijk er wel naar uit”, besluit Rozehnal.

Ook op de officiële website van Oostende blikte de centrale verdediger, zij het in iets minder goede kwaliteit, vooruit op de Zeeslag om Vlaanderen. “Ik hoop dat we punten kunnen pakken en dat de fans er een leuke sfeer van maken”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.