Sabala scoort aan lopende band voor zijn land

Sabala scoort aan lopende band voor zijn land

11 oktober 2015 16:40 - Doet de naam Valerijs Sabala nog een belletje rinkelen? De 20-jarige aanvaller streek in januari 2014 in Jan Breydel neer, maar kon nog niet op speelgelegenheid rekenen bij blauw-zwart. Bij zijn nationale ploeg blijft hij aan de lopende band scoren.

Sabala komt dit seizoen uit voor Miedź Legnica. De Poolse tweedeklasser huurt de Brugse spits voor één jaar. Op clubniveau kwam hij in 250 speelminuten nog niet tot scoren, maar voor Letland lukt het des te beter.

Sabala scoorde de 2-2-gelijkmaker en tevens eindstand in het EK-kwalificatieduel tegen het al geplaatste Ijsland. Meteen zijn 8ste doelpunt in 20 wedstrijden. Letland is met slechts 5 punten uit 9 wedstrijden nu al uitgeschakeld in groep A.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.