Simons: “Dat doet altijd pijn”

Timmy Simons (Club Brugge - Kortrijk)

26 oktober 2015 06:10 - Zondagnamiddag verloor Club Brugge met 3-1 van aartsrivaal Anderlecht. Kapitein Timmy Simons vond niet dat paars-wit veel kansen kreeg.

“Verliezen doet altijd pijn. Hier dus ook”, vertelt Simons aan PlaySports. “Naar mijn gevoel was het niet echt nodig om drie doelpunten te slikken. Jammer genoeg hebben we dat niet meer kunnen rechtzetten.”

“Ik denk dat we vooral in de tweede helft wat druk naar voren hebben kunnen zetten. In de eerste helft wilde dat jammer genoeg niet echt lukken. Dat Anderlecht veel kansen kreeg? Nee, ik snap niet echt wat je bedoelt”, gaat Simons tegen de interviewer in.

“Buiten de doelpunten die ze scoorden, hebben ze niet echt veel kansen gehad”, gaat de Brugse kapitein verder. “Maar het is nog maar eens duidelijk dat we 100% moeten zijn om in zo’n match de drie punten te kunnen pakken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.