Soetaers: “Daar kan Preud’homme op afgerekend worden”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

30 oktober 2015 05:38 - Donderdagavond was Tom Soetaers te gast in Stadion. Hij analyseerde onder meer de roteerpolitiek van Michel Preud’homme.

“Als speler vond ik het niet leuk als mijn trainer roteerde. Als je een goeie wedstrijd speelt, wil je dat toch doorzetten”, vertelt Soetaers. “Bij Anderlecht is het net andersom, daar blijft alles staan.”

“Bij Club Brugge willen ze al zó lang kampioen spelen en ook Michel Preud’homme wil absoluut die titel. Vorig jaar begon Club heel sterk aan het seizoen en waren ze topfavoriet voor de titel. Niemand kon hen kloppen. Als je dan ziet hoe het toen is misgegaan, dan kan ik wel begrijpen dat Preud’homme nu voor een andere aanpak kiest.”

“Natuurlijk kan hij daarop afgerekend worden op het einde van het seizoen. Maar ik vind dat we Preud’homme tijd moeten geven en dat we het rapport pas mogen opmaken als Play-Off I gespeeld is.”

Ook Aad de Mos liet zijn licht schijnen op onder meer het rotatiesysteem van Preud’homme.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.