Stijnen: “Er is een verhaal gemaakt om mij buiten te krijgen bij Club”

Stijn Stijnen (Club Brugge)

26 oktober 2015 06:00 - Stijn Stijnen, momenteel voorzitter van KSK Hasselt, stond van 2000 tot 2011 tussen de Brugse palen. In De Zevende Dag kwam de ex-doelman van Club Brugge nog eens terug op zijn afscheid.

Het 34-jarige sluitstuk heeft het nog altijd moeilijk met de plotse breuk tussen hem en blauw-zwart. “Ik heb toch elf jaar bij Club Brugge gespeeld en er ook heel wat bereikt. Op het moment dat ik aan de deur werd gezet, was ik ook kapitein. Dan is het logisch dat ik met emotie terugkijk op mijn afscheid.”

Stijnen moest in 2011 zijn biezen pakken nadat op internetfora zijn concurrenten (Geert De Vlieger en Colin Coosemans) op de korrel werden genomen. In de wandelgangen waaide het gerucht dat Stijnen zelf achter de berichten zat, maar zijn broer en zus namen de schuld op zich.

“Ik heb wel spijt hoe het gelopen is, want ik verdiende het niet om zo te moeten vertrekken. Dat heeft met machtswissels te maken, want bij mensen als Luc Devroe kan ik nog steeds terecht. Die weten wat ik voor hen gedaan heb. Maar Stijn Stijnen was populair bij de Brugse fans en mijn vertrek moest dan ook verantwoord kunnen worden. Dus heeft men een verhaal gebreid aan mijn afscheid. Of ik geflikt ben? Dat verhaal breng ik wel eens naar buiten, als ik de behoefte heb.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.