Storm pakt uit met hilarische penalty

Storm pakt uit met hilarische penalty

15 oktober 2015 20:13 - Zulte Waregem steunt de Rode Neuzen Dag, een samenwerking tussen VTM, QMusic en Belfius om geld in te zamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. De club organiseerde een dizzy penalty shootout. “Omdat lachen helpt”, klinkt het bij doelman Sammy Bossut.

De grappigste penalty kwam ongetwijfeld van Nikola Storm. De Club-huurling draaide eerst 13 rondjes rond een voetbal en trapte dan vol overtuiging… naast het leer.

Hilariteit alom. “Echt eentje van Brugge”, grapte Bossut. Zulte Waregem daagt nu alle ploegen van de Jupiler Pro League uit om ook met een Rode Neuzen-actie op de proppen te komen. Een leuk initiatief?

Bekijk de dizzy penalty van Nikola Storm

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.