Teklak: “Met Alderweireld moeilijker dan met Meunier”

Thomas Meunier (Club Brugge)

Alexandre Teklak, die wij vooral kennen van zijn periode bij Sporting Charleroi en Excelsior Moeskroen, heeft het wel voor Thomas Meunier. In zijn analyse in HLN haalt hij de loftrompet boven voor de rechtsback van Club Brugge.

Dries Mertens bewees in Andorra dat hij ook een uitstekende wedstrijd kan spelen als basisspeler. Dinsdagavond tegen Israël staat de Napoli-flankaanvaller opnieuw in de basis, maar analist Alexandre Teklak twijfelt of hij zijn sterke prestatie van zaterdagavond zal kunnen herhalen.

En dat heeft alles te maken met de rechtsachter. “De manier waarop Meunier en Mertens elkaar vonden, was echt opvallend in Andorra. Alsof ze al jaren samenspelen. Meunier is voor Mertens volgens mij een droom als rechtsback. Iemand die bovendien heel verrassende loopbewegingen heeft”, aldus Teklak.

“Ik vond die rechterflank in Andorra echt een schot in de roos. Met Alderweireld zal het moeilijker zijn voor Mertens, vrees ik. Hazard kan het op links in zijn eentje redden, maar ik ben benieuwd of Dries dat ook kan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.