Twee opstekers voor Preud’homme

Michel Preud'homme duim omhoog

08 oktober 2015 03:55 - Na de 4-1-nederlaag in de Ghelamco Arena is er weinig reden tot juichen bij Club Brugge. Al zal Michel Preud’homme toch heel blij zijn met deze twee belangrijke meevallers.

Een opvallende afwezige op de dinsdagtraining van de Rode Duivels was Thomas Meunier. De verdediger sukkelde met zijn knie en en verscheen niet op het oefenveld.

Woensdag kon Marc Wilmots echter wél terug rekenen op de rechtsback van Club. En ook Victor Vazquez lijkt helemaal terug. Hij nam woensdag opnieuw deel aan de groepstraining bij blauw-zwart.

De Spanjaard stond enkele weken aan de kant met liesklachten en kniepijn. Daardoor miste hij eerder al de Europese confrontatie met Midtjylland. Dankzij zijn individuele trainingsprogramma zou Vazquez nu volledig verlost zijn van alle pijn. Dat meldt HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.