Twee sterkhouders dicht bij terugkeer

Ruud Vormer applaus (Club Brugge - Westerlo)

26 oktober 2015 16:06 - Club Brugge liep zondagnamiddag tegen zijn vijfde nederlaag van het seizoen aan. Vooral de vele tegendoelpunten die blauw-zwart slikt, baren Michel Preud’homme zorgen. Maar er is hoop!

Zo mocht de Brugse trainer maandag Bjorn Engels verwelkomen op training. De centrale verdediger beperkte zich de voorbije weken tot individuele loopsessies, maar traint nu voor het eerst terug voluit met de groep mee.

En daar stopt het goede nieuws niet. Want ook Ruud Vormer is op de terugweg. De Nederlandse sterkhouder moest de voorbije wedstrijden aan zich voorbij laten gaan door een voetblessure. Er werd gevreesd dat hij tot 3 weken aan de kant zou staan, maar dat lijkt niet het geval.

De wedstrijd van woensdag tegen Oud-Heverlee Leuven komt wellicht nog te vroeg, maar de match van komende zaterdag in Westerlo zou de Nederlander sowieso halen. Dat weet HLN. Welcome back Bjorn en Ruud!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.