Uitstekend nieuws voor Club Brugge en zijn supporters

Club Brugge sjaals

22 oktober 2015 19:05 - Club Brugge kan al jaren rekenen op het trouwste supporterslegioen van het land. Ook afgelopen weekend was Jan Breydel opnieuw tot de nok gevuld in de thuismatch tegen Oostende. Een nieuw stadion is dan ook welgekomen. En er valt eindelijk nog eens goed nieuws te noteren wat dat betreft.

Club wil Jan Breydel graag inruilen voor een nieuwe voetbaltempel. “Ik kan je verzekeren dat het onderhoud van een stadion dat 40 jaar oud is heel veel geld kost. Als je strategisch wil groeien, is een nieuw stadion en opleidingscentrum heel belangrijk. Kijk maar naar Gent. Die stap wat wij gaan zetten zal wel nog veel groter zijn dan die van Gent”, zei voorzitter Verhaeghe eerder daarover bij PlaySports.

Door allerlei omstandigheden sleept het stadiondossier al erg lang aan. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Het Nieuwsblad spreekt zelfs van uitstekend nieuws. Een stadion op de site Blankenbergse Steenweg zou namelijk geen onoverkomelijke hinder met zich meebrengen.

Dat betekent dat de weg open ligt voor Club om een bouwvergunning in te dienen voor het nieuwe stadion. Tegen 2019 zou het complex klaar moeten zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.