Van Holsbeeck vergelijkt strategie Anderlecht en Club: “Dat is bij ons niet de bedoeling”

 

Herman Van Holsbeeck kreeg tijdens de afgelopen transferperiode heel wat kritiek te verwerken, maar wrijft zich momenteel in de handen. In Sport/Voetbalmagazine vergelijkt hij de strategie van Anderlecht met die van Club. 

Nieuwkomers Obradovic, Ezekiel, Okaka en Kara deden het allesbehalve slecht gedurende het seizoensbegin. Nochtans moest Van Holsbeeck naar eigen zeggen rekening houden met een salarisplafond. “Destijds, met de salarissen van Milan Jovanovic en Lucas Biglia, namen we wat meer risico’s. Vandaag hebben we een budget waar we binnen moeten blijven”, vertelt hij.

“Bij Club Brugge heb je een rijke voorzitter die het zich kan permitteren om veel geld neer te tellen voor een Hans Vanaken of Laurens De Bock. In onze club zijn er ook mensen met geld, maar het is de bedoeling om het bedrijf als een goede huisvader te runnen, met duidelijke sportieve en financiële doelen”, aldus de Anderlecht-manager.


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.