Vanaken: “Dat was te weinig”

18 oktober 2015 18:30 - Hans Vanaken mocht tegen KV Oostende tijdens de rust invallen voor Victor Vazquez. De Spanjaard, die een sterke eerste helft speelde, bleef uit voorzorg in de kleedkamer.

“In de eerste helft hadden we genoeg kansen om uit te lopen tot 2 à 3-0. De rode kaart voor Capon kwam wel op een goed moment voor ons. Al deden we misschien iets te weinig in de omschakeling”, vertelt de middenvelder.

“In het begin van de tweede helft was het te weinig van ons. En toen ook José een rode kaart kreeg, kwam Oostende opnieuw in de match. We kwamen een paar keer goed weg.”

Tot slot heeft Vanaken er begrip voor dat hij niet aan de wedstrijd mocht beginnen. “We zitten met heel veel kwaliteit in de kern en dan kan het gebeuren dat ik langs de basiself val”, besluit Vanaken in zijn interview met PlaySports.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.