Vandenbempt: “Dat geeft iedereen een beetje tijd”

Peter Vandenbempt (analist) (3)

05 oktober 2015 15:56 - Club Brugge verloor zondag voor de 10de keer in 18 wedstrijden. “Maar vooral de lawine aan tegendoelpunten is verontrustend”, geeft Peter Vandenbempt aan.

“Het aantal klappen dat Club Brugge dit seizoen al heeft gekregen, is niet meer te tellen. En ze hebben niet elke keer tegen Manchester United of Napoli gespeeld. Volgens de collega’s van HLN is het zelfs de slechtste balans in 34 jaar”, vertelt Vandenbempt aan Sporza.

“Zoals Preud’homme zelf aangaf, is het meest verontrustende die lawine aan tegendoelpunten: 31 al. En uiteindelijk zijn het toch dezelfde zes mensen als vorig seizoen in het defensieve compartiment. En toen was Club vaak een burcht. De spelers halen niet het niveau van vorig seizoen.”

“Preud’homme heeft vorig jaar wel een pak krediet opgebouwd bij zijn bazen en de supporters. Ze hebben de voorbije jaren in Brugge, behalve met Christophe Daum, ook geen goeie ervaringen met trainerswissels. En er is vooraf een duidelijk doel gesteld: de titel. Dat geeft iedereen nog een beetje tijd, want die wordt pas in mei uitgedeeld.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.