Vandeweghe haalt uit naar Club-fans: “Randdebielen”

Club-fans fuck you

Hans Vandeweghe, columnist bij De Morgen, geeft elke maandag zijn eigenzinnige kijk op de sport van het afgelopen weekend. Deze keer had hij het blijkbaar gemunt op de supporters van Club Brugge.

“Radionieuws van 18 uur: AA Gent wint met 4-1 van Club Brugge. De Brugse supporters zijn boos. VTM Nieuws van 19 uur: Club-fans komen in opstand.”

“Van de week mocht een cultuurliefhebber van Hautekiet zijn hart luchten over het teveel aan voetbalverslagen en ander sportnieuws in de journaals. Ik dacht toen: eikel”, bekent Vandeweghe. “Zondag dacht ik: groot gelijk. Dat supporters boos zijn, is geen item in het nieuws waard.”

“Het verdient geen aandacht, want dat is precies waar die gasten op uit zijn. De concentratie randdebielen is nergens groter dan bij blauw-zwart.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.