Veel belangstelling voor West-Vlaamse derby

Jan Breydelstadion

17 oktober 2015 06:57 - Zondagnamiddag omstreeks half 3 vindt de Zeeslag om Vlaanderen plaats. Club Brugge bekampt fiere leider Oostende in het eigen Jan Breydelstadion en hoopt de drie punten thuis te kunnen houden.

Bij de supporters leeft de West-Vlaamse derby als nooit tevoren. Het volledige stadion is uitverkocht, inclusief het bezoekersvak van de Kustboys.

Daarnaast geniet de burenstrijd in binnen- en buitenland heel wat interesse van scouts. Zondagnamiddag zullen er maar liefst 27 scouts op de tribunes in Jan Breydel plaatsnemen. Dat meldt de officiële website:

Anderlecht, Zulte Waregem, OH Leuven, Borussia Dortmund, Hoffenheim, PSV, Gent, NEC, Bayer Leverkusen, Genoa, Kortrijk, Real Betis, Charleroi, de KBVB, Werder Bremen, Lorient, Atalanta, Chievo Verona, Wolfsburg, Racing Genk, Lens, Hamburg, Crystal Palace, Mechelen, West Ham, Inter Milaan en Lommel United tekenen present.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.