Verhaeghe doet opvallende onthulling over premies bij Rode Duivels

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

17 oktober 2015 23:51 - Vrijdagavond was Bart Verhaeghe te gast in Hoogvliegers, een programma met Geert De Vlieger als presentator. De ex-doelman van Club Brugge voelde onze voorzitter onder meer aan de tand over zijn uitspraken met betrekking tot de Belgische voetbalbond.

Onze voorzitter is het niet altijd eens met de gang van zaken bij de KBVB. Tijdens het PlaySports-programma gaf hij toelichting. “Ik gun elke club een nieuw stadion, maar de financiering ervan moet wel volgens eerlijke concurrentieregels gebeuren. Dat is hetgeen waar ik voor pleit. Ik ben helemaal niet tegen een nieuw stadion voor Anderlecht.”

Daarnaast deed de Brugse voorzitter een opvallende onthulling over de premies bij de Rode Duivels. “De Belgische voetbalbond heeft niet professioneel onderhandeld met de spelers. De KBVB gaf hogere premies dan Nederland en zelfs wereldkampioen Duitsland.”

“Je kan de spelers dat niet verwijten, want zij waren handig genoeg om daar gebruik van te maken. Maar ik zou dan denken dat je eerst informatie gaat inwinnen bij die landen en dan tegen de spelers zegt: ‘kijk, bij de wereldkampioen krijgen ze zoveel, jullie moeten daar ook tevreden mee zijn.'” Maar dat gebeurde dus niet. “Ik stel dan vast dat elke club in dit land daar mee voor betaald heeft.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.