Verhaeghe: “Ik heb daar nog altijd geen spijt van”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

17 oktober 2015 16:38 - Vrijdagavond was Bart Verhaeghe te gast in Hoogvliegers, een programma met Geert De Vlieger als presentator op PlaySports. Onze voorzitter had het onder meer over zijn opmerkelijke stap naar Club Brugge.

“Destijds vertelde Pol Jonckheere mij dat het niet zo goed ging met Club Brugge. Hij vroeg me of ik als buitenstaander niet wilde helpen. Ik heb toen gezegd dat Club eerst sportief terug op de kaart moest staan en je daarna kan beginnen denken aan een nieuw stadion, opleidingscentrum enzovoort…”

“Ik had nooit de intentie om een voetbalclub te runnen, want ik zat met heel wat andere zakelijke projecten. En ik ging zelfs een jaar naar Zwitserland verhuizen. Maar plots vroegen ze mij of ik het plan niet zelf wilde uitvoeren.”

“Ik heb toen gezegd dat ik een goeie manager zou zoeken en die vond ik bij Zulte Waregem met Vincent Mannaert, die ik via Vlerick (postuniversitair onderwijs, nvdr) ken. Vincent zei me: ‘Als ik spring, dan moet jij meespringen. Anders doe ik het niet.’ En zo zijn we samen bij Club terechtgekomen, waar ik nog altijd geen spijt van heb.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.