Verhaeghe op de Rich List van het Belgische voetbal

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

10 oktober 2015 06:44 - Bart Verhaeghe eet en drinkt naar eigen zeggen sport. Een eigen sporthal, een personal coach, een eigen voetbalveld met uitstekende verlichting en een grasmat waar zelfs AA Gent jaloers op mag zijn. De voorzitter van Club Brugge zit duidelijk niet stil.

“Ik sport zo’n zes keer per week”, opent Verhaeghe in Het Nieuwsblad. “Voetballen, zwemmen, fietsen, roeien in de sporthal, triatlon…” Maar in zijn achterhoofd blijft hij altijd voorzitter. “Tijdens mijn laatste roeisessie heb ik nog een kwartier met Vincent Mannaert gebeld.”

Hij denkt zelfs dat hij een beetje verslaafd is. “Eén dag niet sporten, dat voel ik. Ik heb een heel zittend leven en dan is een uur sporten per dag niets. Een bouwvakker verzet meer stappen op een dag dan ik op een uurtje lopen.”

The sky is the limit, dat is Verhaeghe op het lijf geschreven. Hij staat als vastgoedontwikkelaar en eigenaar van Club Brugge vierde op de Rich List van het Belgische voetbal anno 2015, met een persoonlijk vermogen van 350 miljoen euro.

Als de blauw-zwarte voorzitter ergens zijn schouders onder zet, legt hij de lat hoog. “Ik wil later kunnen zeggen dat ik toch een korreltje zout in de woestijn heb verlegd”, besluit hij. Dat belooft voor zijn deelname in De Slimste Mens ter Wereld!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.