Verhaeghe: “Stap wat wij gaan zetten zal nog veel groter zijn dan die van Gent”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

17 oktober 2015 17:57 - Vrijdagavond was Bart Verhaeghe te gast in Hoogvliegers, een programma met Geert De Vlieger als presentator op PlaySports. Onze voorzitter had het onder meer over de toekomstplannen van blauw-zwart.

Bart Verhaeghe is een man met een visie. Vandaag de dag is hij volop bezig met stadiononderhandelingen. “Je moet altijd vooruitkijken. We willen vooruit, we willen iets realiseren”, vertelt onze voorzitter.

“Als je strategisch wil groeien, is een nieuw stadion en opleidingscentrum heel belangrijk. Kijk maar naar Gent. Die stap wat wij gaan zetten zal wel nog veel groter zijn dan die van Gent.”

“Ik hoop dat ons nieuw stadioncomplex langs de Blankenbergse Steenweg er zo snel mogelijk komt. Ik kan je verzekeren dat het onderhoud van een stadion dat 40 jaar oud is heel veel geld kost. Ik hoop dat we tegen 2019-2020 in het nieuwe stadion kunnen voetballen. De overheid en andere instanties werken enorm hard, maar zo’n dossier vraagt tijd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.