VIDEO: op deze manier reageren Club-fans na EL-wedstrijd

VIDEO op deze manier reageren Club-fans na EL-wedstrijd

23 oktober 2015 04:09 - Club Brugge slaagde er donderdagavond niet in om de eerste Europese driepunter van het seizoen binnen te halen. Na een uitstekende eerste helft, zakte blauw-zwart weg na de pauze. Maar de meegereisde Brugse fans lieten nog maar eens zien waarom ze de beste supporters van het land zijn.

Michel Preud’homme dropte, in vergelijking met de wedstrijd tegen Oostende, 6 nieuwe namen in de basis tegen Legia Warschau: Denswil, Diaby, Bolingoli, De fauw, Vanaken en Vossen namen de plaats in van Duarte, Pereira, De Bock, Claudemir, Gedoz en Vazquez.

Ondanks de vele wijzigingen speelde Club een sterke eerste helft, waarin het de score nog verder had kunnen uitdiepen. De tweede helft was dan ook een teleurstelling voor de 1.000 meegereisde fans.

Toch werd er, zoals het hoort, geapplaudisseerd voor onze spelers. Even later werd de focus met een duidelijke “We hate Sporting” wel meteen naar zondag gelegd. Want als er één wedstrijd is die we einde-lijk eens willen winnen… Dan is het wel de Hate Game! Tuur Dierckx gelooft er alvast in. Jij ook?

WE HATE SPORTING ! 🔵⚫️💪🏻 @clubbrugge_official #Warsaw #LegClu #wearebruges

Een video die is geplaatst door Glenn Guillaume (@ggioom) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.