VIDEO: Perisic schiet Kroatië naar het EK

VIDEO Perisic schiet Kroatië naar het EK

14 oktober 2015 08:02 - Doet Ivan Perisic nog een belletje rinkelen? De 26-jarige flankaanvaller maakte van 2009 tot 2011 het mooie weer bij Club. Hij scoorde maar liefst 31 keer in 70 matchen in Brugse loondienst. En ook voor zijn nationale elftal bleek Perisic dinsdagavond van goudwaarde.

Kroatië stond voor een moeilijke opgave tijdens het laatste kwalificatieduel op weg naar het EK in Frankrijk. Perisic & co moesten zelf gaan winnen in Malta en hopen dat Italië de punten thuishield tegen Noorwegen.

Het zag er lang naar uit dat een Noorse voorsprong bij de Italianen roet in het eten zou gooien voor de Kroaten, maar uiteindelijk zorgden Florenzi en Pellè voor 2-1-winst.

Kroatië had weinig overschot tegen dwergstaat Malta, maar won dankzij een doelpunt van ex-Bruggeling Perisic. Zo plaatsen groepsleider Italië en Kroatië zich rechtstreeks voor het EK. Noorwegen is als derde veroordeeld tot de play-offs.

Bekijk hoe Perisic de Kroaten naar het EK schiet

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.