Vlaamse regering heeft nieuwe plannen met misgelopen subsidies Club Brugge

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

24 oktober 2015 15:25 - Eerder deze week verscheen er in de pers dat Club Brugge niet op steun moet rekenen van de Vlaamse regering voor de bouw van zijn nieuwe stadion. Intussen is bekend waar dat geld dan wellicht wel naartoe gaat.

Vlaams minister van Sport Philippe Muyters bevestigde vrijdag dat Club mogelijk naast 2,5 miljoen euro aan subsidies grijpt, omdat het Brugse stadiondossier niet meer beantwoordt aan de eerdere afspraken.

De Vlaamse regering had in 2014 een pot van 8 miljoen euro klaar voor investeringen in stadions, maar omdat Cercle Brugge op Jan Breydel wenst te blijven, kan Club naar zijn centen fluiten.

Die misgelopen subsidies zullen hoogstwaarschijnlijk herverdeeld worden over vier andere projecten: Lokeren, Antwerp, Cercle Brugge en Lommel United. Alle vier clubs dienden een stadiondossier in, maar vielen oorspronkelijk net uit de boot. Dat weet Het Belang Van Limburg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.