Vormer: “Dat doet niet ter zake”

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

05 oktober 2015 05:16 - Club Brugge zit in een diep dal en moet op zoek naar oplossingen. Ruud Vormer, die zondagnamiddag nog de Brugse aanhang toesprak, vindt dat het tijd is voor actie.

“Het gaat niet goed, dat ziet iedereen”, opent Vormer in HLN. “We moeten eens goed gaan zitten en even de waarheid zeggen. Wat er precies moet gebeuren, weet ik op dit moment niet, maar we moeten de koppen in ieder geval bij elkaar steken.”

“We zijn zwak de laatste tijd. Vorig jaar viel alles mee, nu zit alles tegen. Er was niemand die in de kleedkamer iets zei. Iedereen zat in zijn eigen wereld. Nu moeten we eerlijk zijn en zeggen wat er fout is gelopen”, gaat de Nederlander, die dit seizoen als één van de weinige op niveau presteert, verder.

“Mijn goeie prestaties doen nu weinig ter zake. Ik wil de andere gasten er bovenop helpen. We zijn profs en kunnen de kopjes niet laten hangen. We moeten doorgaan. We krijgen nu een rustperiode die we eigenlijk niet verdiend hebben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.