Vormer: “Dat vind ik heerlijk”

Ruud Vormer blauwe schoen

26 oktober 2015 05:11 - Op dit moment is dé publiekslieveling bij uitstek ongetwijfeld Ruud Vormer. De Nederlander dankt die status aan zijn tomeloze inzet en geeft aan dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft bij Club Brugge.

“Weet je, dit is een familieclub in de ware zin van het woord”, opent Vormer op de officiële website. “Daar houd ik van. Geen stijf gedoe. Rechttoe rechtaan, heerlijk vind ik dat. Het feit dat ik als een belangrijke pion voor het geheel wordt beschouwd, heeft daar natuurlijk heel veel mee te maken.”

“Ik zit hier écht op mijn plek. De fans dragen me op handen. Een onbetaalbare stimulans om er iedere wedstrijd mijn hoofd voor te leggen. Dat moet ook de ingesteldheid zijn. Cadeaus in de voetballerij kan je krijgen, maar ze worden je niet in de schoot geworpen. Je moet eerst presteren. Je shirt nat maken. De longen uit je lijf lopen. Pas nadien mag en moet er vooral genoten worden. Zo simpel is het.”

De Nederlander sluit een definitief verblijf bij blauw-zwart dan ook niet uit. “Ik heb het hier uitstekend naar mijn zijn. De supporters hebben me graag, ik voel me een belangrijke schakel en achter de schermen krijg ik veel schouderklopjes. Nou, wat kan ik meer verlangen dan bij een dergelijke fantastische Belgische topclub te mogen spelen?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.