Vossen: “Daar mag ik niet op afgerekend worden”

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

23 oktober 2015 05:28 - Michel Preud’homme vooraf: “Ik zal tegen Legia een aantal keuzes maken. De nieuwe jongens moeten me tonen dat ze hetzelfde kunnen brengen als degenen die tegen Oostende een goeie eerste helft hebben gespeeld”, aldus de duidelijke boodschap van de Brugse coach. Het antwoord van onder meer Jelle Vossen en Hans Vanaken op het veld was dat iets minder.

Vossen besefte dat hij maar beter een goeie indruk kon nalaten en streed voor wat hij waard was. Toch stond hij na de rust regelmatig op een eiland vooraan. “Dan zijn dit niet de gemakkelijkste wedstrijden, hoe vlot het in de eerste helft ook liep”, vertelt de Limburgse spits aan HLN.

“Ik denk niet dat ik op één wedstrijd beoordeeld mag worden. Ik zag dit alleszins zeker niet als een examen. Iedereen kent de kwaliteiten van mezelf of van andere ploegmaats. Het is niet altijd eenvoudig om tussen bank en basis te pendelen, maar iedereen moet in zichzelf blijven geloven.”

Met die stelling heeft Vanaken alvast geen problemen. “Ik vind van mezelf dat ik een goeie wedstrijd heb gespeeld”, aldus de middenvelder. “Minstens één helft, ja. Maar daarna mocht het toch wat meer zijn. Toch puur ik vertrouwen uit deze match. Ik vind dat ik veel werk heb verzet en ook voetballend mijn steentje kon bijdragen. Al moet ik toegeven dat ik nog niet in topvorm ben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.