Vossen: “Dat is wat mensen willen zien”

Jelle Vossen schreeuwt (Club Brugge - Kortrijk)

03 oktober 2015 16:28 - Jelle Vossen speelde zich in geen tijd in de harten van de Club-fans. Zijn tomeloze inzet in combinatie met een neus voor goals zorgen er misschien wel voor dat hij straks de nieuwe publiekslieveling wordt in Jan Breydel.

“Ik denk dat ik mag zeggen dat mijn stijl is wat mensen willen zien”, zo geeft Vossen aan in L’Avenir. “Ik geef me, ik jaag op de bal en ik wacht niet gewoon tot iemand mij iets op een schoteltje opdient. Ik werk graag voor het collectief.”

“Als ik de fans mijn naam hoor scanderen, geeft dat vleugels! Een goede relatie met de supporters is heel belangrijk voor mij”, gaat de Limburger verder. De winning goal in Lokeren deed de aanvaller duidelijk veel deugd.

“Het verschil maken voor mijn team flatteert mijn ego. Dat maakt me belangrijk en bewijst dat Club Brugge gelijk had om me terug naar België te halen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.