Vossen en Bruzzese reageren op Brugse malaise: “Dat is de oplossing”

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

26 oktober 2015 07:14 - ‘De slechtste competitiestart in 34 jaar’ kopt Het Nieuwsblad. De cijfers liegen er niet om, blauw-zwart heeft een probleem. Vooral in uitwedstrijden wil het maar niet lukken voor Preud’homme & co. Bruzzese en Vossen leggen de vinger op de wonde.

Twaalf competitiewedstrijden, vijf nederlagen: sinds Club onafgebroken in eerste klasse speelt (sinds 1959) begon het enkel in 1981-1982 slechter aan de competitie. Bovendien slikte Club dit seizoen al 35 tegendoelpunten in alle competities samen.

Buitenshuis was blauw-zwart dit seizoen in zeven matchen goed voor één gelijkspel en slechts één zege. “Op verplaatsing vinden we ons voetbal niet”, zucht Bruzzese. “Thuis lukt het wel, maar ik weet ook niet hoe dat komt.”

“De oplossing? We moeten eens een reeksje neerzetten”, vindt Jelle Vossen. “En niet alleen lef tonen als we 3-0 achterstaan. Daarnaast moeten we leren de nul te houden”, besluit de Limburgse aanvaller.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.