Vossen: “Laat anderen daar maar mee bezig zijn”

31 oktober 2015 23:38 - Jelle Vossen speelde tegen Westerlo een sterke wedstrijd, maar vergat om te scoren. De Limburgse spits legde na de match uit hoe dat kwam.

“Het is jammer dat ik niet kon scoren. Ik had vandaag genoeg mogelijkheden om een paar goals te maken. Ik denk dat iedereen die spits is, weet hoe dat gaat. Soms gaan ze er blindelings in, soms gaat het wat moeilijker”, vertelt Vossen aan PlaySports.

Toch bleven de Brugse supporters de aanvaller toezingen na zijn gemiste kansen. “Ik voel mij goed in mijn vel en probeer heel hard te werken. Ik ben er ook 200% zeker van dat die ballen er een volgende keer wel blindelings ingaan.”

“Er wordt nu misschien veel rond de gemiste kansen gemaakt in de pers, maar zelf ben ik daar niet zo mee bezig. Laat andere mensen zich daar maar druk in maken, daar doe ik niet aan mee. We hebben nu 6 op 6 en dat is positief voor de toekomst.”

Jan Mulder en Eddy Snelders beoordeelden de prestatie van Vossen tegen Westerlo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.