Vreselijk nieuws voor Lestienne

Maxime Lestienne (Club Brugge)

05 oktober 2015 14:53 - Maxime Lestienne speelde afgelopen zondag niet mee met PSV in de met 1-2-gewonnen topper tegen Ajax. “Omwille van familiale omstandigheden”, klonk het. Intussen weten we om welke jammerlijke gebeurtenis het gaat.

De moeder van Lestienne is plotseling overleden aan een slagaderbreuk. Een zware klap voor de 23-jarige flankaanvaller, die nog altijd thuis woont.

Ook zijn vader, Fabian, zou het heel moeilijk hebben. Naast deze tragische gebeurtenis heeft hij ook nog te kampen met kanker, zo meldt LDH. Bij deze onze oprechte deelneming aan alle nabestaanden. Heel veel sterkte Max! Wij leven met je mee 🙁

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.