Wisselend nieuws over Vormer, Vazquez en Gedoz

Verhaeghe - Vormer - Willem

22 oktober 2015 13:27 - Club Brugge kende een wispelturige seizoensstart en ook het nieuws uit de Brugse ziekenboeg is eerder wisselvallig te noemen. Er viel zowel goed als slecht nieuws te rapen.

Eerder raakte al bekend dat Ruud Vormer niet meereist naar Polen. De Nederlander kreeg een trap op zijn voet in de wedstrijd op Gent en ondervindt daar nog altijd hinder van.

Intussen is bekend dat de blessure van de Nederlander ernstiger is dan verwacht. Volgens Het Nieuwsblad mag Vormer sowieso een kruis maken over de verplaatsing naar Anderlecht en is hij zelfs tot 3 weken out.

Vazquez herstelt dan weer goed van zijn contractuur. “Ik denk dat hij in aanmerking komt voor een selectie”, aldus Michel Preud’homme. Voor Felipe Gedoz komt de match tegen Legia Warschau sowieso te vroeg. Club hoopt de Braziliaan klaar te stomen voor de wedstrijd in Anderlecht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.