Zo brachten Club-spelers hun vrij weekend door

Zo brachten Club-spelers hun vrij weekend door

12 oktober 2015 04:50 - Door de interlandbreak konden onze blauw-zwarte spelers hun gedachten verzetten tijdens een vrij weekend. De ene deed dat in Parijs, de andere in Amsterdam. Een overzicht.

1) José Izquierdo

De flamboyante vleugelaanvaller trok richting Parijs en plaatste onderstaande video op zijn Instagram-account. Izquierdo was duidelijk onder de indruk van de Eiffeltoren.

🇫🇷🗼

Een video die is geplaatst door Jose Izquierdo (@joseizquierdo7) op

2) Tuur Dierckx

De 20-jarige publiekslieveling was duidelijk van plan om zich te vermaken in Amsterdam. “VanDeDeesGadeNogHoren”, klinkt het op Instagram bij onze Tuur 🙂 Tuur Dierckx spendeert zijn vrij weekend in Amsterdam

3) Leandro Pereira

Ook nieuwkomer Pereira vertoefde afgelopen weekend in Amsterdam. De Braziliaan bezichtigde samen met zijn vriendin de stad en trok daarna richting het Heineken-museum. Leandro Pereira samen met zijn vriendin in Amsterdam Leandro Pereira bracht een bezoekje aan het Heineken-museum

4) Laurens De Bock

De speler met tot dusver het meeste minuten achter zijn naam staan bij blauw-zwart, verbleef een weekendje in Antwerpen. Zijn vriendin, Joëlle Speltdooren, liet haar Instagram-volgers meegenieten van het hotel.

Pretty hotel 🔝 #hoteljulien #antwerp #interiorinspiration Een foto die is geplaatst door Joëlle Speltdooren (@joellespeltdooren) op

D E T A I L S #hoteljulien #antwerp

Een foto die is geplaatst door Joëlle Speltdooren (@joellespeltdooren) op

5) Davy De fauw

De fauw kwam enkele dagen tot rust in Barcelona. Jammer genoeg waren daar geen beelden van beschikbaar. Weten jullie waar onze andere spelers zoal vertoefden afgelopen weekend? Vul gerust aan in de reacties.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.