De 11 namen bij Club Brugge en Genk

Thomas Meunier (Club Brugge)

08 november 2015 17:47 - Zondagavond gaat Club Brugge tegen KRC Genk op zoek naar 21 op 21 in eigen huis. Maar ook de Limburgers kunnen de punten goed gebruiken na een teleurstellende 0 op 9. Michel Preud’homme en Peter Maes kiezen voor onderstaande namen.

Zoals eerder vermeld op BlauwZwartFans komt de wedstrijd tegen Genk te vroeg voor José Izquierdo (heupblessure). Sterkhouder Ruud Vormer is er wel bij, maar start op de bank.

Preud’homme wijzigt zijn basiself op drie plaatsen in vergelijking met de thuiswedstrijd tegen Legia Warschau: Duarte (ipv Mechele), Vanaken (ipv Vazquez) en Vossen (ipv Pereira). Johan Verbist zal de wedstrijd in goede banen proberen te leiden.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling KRC Genk

Köteles – Walsh, Dewaest, Kabasele, Tshimanga – Buyens, Ndidi, Pozuelo – Bailey, Kebano, Ünal

Bankzitters bij Genk: Bizot, Okri, Wouters, Schrijvers, Heynen, Castagne en Gerkens

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.