De 11 namen bij KV Mechelen en Club Brugge

De 11 namen bij KV Mechelen en Club Brugge

29 november 2015 13:21 - Zondagnamiddag is het AFAS-stadion het decor voor de wedstrijd tussen KV Mechelen en Club Brugge. Trainers Aleksandar Janković en Michel Preud’homme sturen onderstaande namen tussen de lijnen.

Na vier opeenvolgende overwinningen gaat blauw-zwart ook in Mechelen op zoek naar een driepunter. Malinwa wil op zijn beurt een vervolg breien aan de sterke prestatie en 2-1-overwinning van afgelopen zondag tegen KV Oostende.

Preud’homme kan geen beroep doen op De Bock (gescheurde ligamenten), Ibini (kuitbeenbreuk) en Cools (last van de adductoren). Jankovic beschikt daarentegen over een volledig fitte kern. Opvallend: Thomas Meunier is kapitein vandaag. Nicolas Laforge is de scheidsrechter van dienst.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling KV Mechelen

Gillet, Cocalic, De Witte, Kosanovic, Matthys, Rits, Hanni, Cissé, Claes, Verdier en Naessens

Bankzitters: Coosemans, Paulussen, Leal, Wolski, Veselinovic, De Petter en Vanlerberghe

Michel Preud’homme verklaart zijn opstelling: “Kwetsuren vermijden”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.