Amokmakende Club-fans riskeren zware straf

Amokmakende Club-fans riskeren zware straf

28 november 2015 05:33 - De groep Club-supporters die donderdagavond voor Club Brugge – Napoli probeerde om alsnog het Jan Breydelstadion binnen te dringen en daarbij een hek forceerden, wacht mogelijk een serieuze straf. 

Hoewel de politie niet zichtbaar was tijdens de opstootjes aan de Noordtribune, waren er wel agenten in burger. Bovendien zijn ook de camerabeelden in Jan Breydel al uitvoerig bestudeerd. De ordediensten hebben naar verluidt zelfs al verscheidene processen-verbaal opgesteld. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De supporters die vervolgd worden, riskeren een boete van 250 tot 5000 euro en/of een stadionverbod variërend van drie maanden tot maar liefst vijf jaar. Tot slot is er wél goed nieuws over Vincent Mannaert. De Brugse CEO bezeerde zich tijdens de taferelen van donderdagavond, maar is intussen aan de beterhand. Dat de politie niet goed voorbereid was op eventuele onregelmatigheden, vinden ze bij Club moeilijk te vatten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.