Anthuenis haalt uit naar twee Club-spelers: “Bij momenten rampzalig”

Aimé Anthuenis (analist)

10 november 2015 17:39 - Club Brugge scoorde in zijn laatste vier wedstrijden 6 keer en slikte geen enkel tegendoelpunt. Die prestaties leverden Club drie belangrijke punten op in de Europa League en zorgden voor een 9 op 9 in de competitie. Toch kan het nog allemaal veel beter, zo vindt Aimé Anthuenis.

“Je kan niet zeggen dat ze de laatste wedstrijden goed voetbal hebben laten zien”, opent de analist zijn betoog in De Zondag. “Maar ze blijven wel punten pakken en slikken weinig tegendoelpunten. Ze zijn echter te wisselvallig. Dat komt het best tot uiting in de prestaties van Diaby en Gedoz. Diaby kan enorm gevaarlijk zijn en ook Gedoz is vaak een gesel voor een verdediging, maar bij momenten kan het ook rampzalig zijn.”

Zondagavond in de wedstrijd tegen KRC Genk liep het niet van een leien dakje voor beide spelers. “Gedoz ligt soms meer op de grond dan dat hij rechtstaat, wil penalty’s uitlokken en dribbelt zich ook dood. Diaby heeft dan op zijn beurt matchen waarin hij, wat betreft de passing, eerder in het kamp van de tegenstrever lijkt te spelen”, besluit Anthuenis.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.