Brugse politie vreest georganiseerd hooliganisme

Pyro (Club Brugge - Zulte Waregem)

04 november 2015 04:47 - Donderdagavond speelt Club Brugge in zijn vierde Europa League-wedstrijd tegen Legia Warschau. En dat vinden de supporters van ADO Den Haag wel gezellig, aangezien zij op die manier de kans krijgen om samen te troepen met hun Poolse vrienden.

Legia Warschau en ADO Den Haag houden er een sterke vriendschapsband op na. Daarnaast heeft Legia Warschau ook goede contacten met Juventus en in mindere mate met Swansea en Club Brugge (zie tweet helemaal onderaan).

De lokale politie van Brugge vreest dat de Nederlandse supporters naar Brugge zullen afzakken om er vervolgens, samen met Legia Warschau-fans, de boel op stelten te zetten. De supportersclans zouden het immers wel eens op de plaatselijke ordediensten gemunt kunnen hebben.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.