Castillo krijgt pak slaag van Inter

Castillo krijgt pak slaag van Inter

23 november 2015 00:05 - Nicolas Castillo werd afgelopen zomer door Club Brugge uitgeleend aan Frosinone Calcio. Zondagavond kreeg de Serie A-promovendus, mét de blauw-zwarte huurling in de basis, een serieuze pandoering van Inter Milan. 

Het was intussen van 25 oktober geleden dat Castillo nog eens tussen de lijnen stond bij Frosinone. Al was dat vooral te wijten aan de blessure aan zijn adductoren die hij begin november opliep.

De Chileense aanvaller mocht zijn rentree vieren met een basisplaats tegen Inter. Maar daar beleefde Castillo allesbehalve plezier aan. Zijn ploeg ging immers kansloos onderuit bij de leider in de Serie A. Frosinone blijft zo derde laatste met 11 punten uit 13 wedstrijden.

Samenvatting Inter – Frosinone

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.