Club boekt eerste Europese driepunter

Michel Preud'homme duim omhoog

05 november 2015 21:51 - Club Brugge is erin geslaagd om de drie punten thuis te houden tegen Legia Warschau. In een matige wedstrijd volstond een doelpunt van rechtsachter Thomas Meunier.

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Club. Na een uitstekende combinatie vond Vazquez de voet van Pereira, maar de Braziliaan besloot van dichtbij over.

Ook Gedoz en Vazquez gingen hun kans, maar hun poging miste precisie. Even later was het dan toch raak. Met wat geluk zette Meunier zich goed door en plaatste hij de bal voorbij Legia-doelman Kuciak. Zo kon Club met een voorsprong de kleedkamers opzoeken.

Even na de pauze had Pereira dé kans om de score te verdubbelen, maar Kuciak gooide zich nog net op tijd op de bal. Legia knokte zich in de wedstrijd en zag dat ook bijna beloond worden. Na een snel genomen vrijschop moest Bruzzese redding brengen en stond Mechele in de herneming op de juiste plaats om de 1-1 in extremis van de doellijn te keren.

Club prikte nog sporadisch tegen. Zo hield Kuciak de ingevallen Vossen van de 2-0. Legia bleef proberen, maar uiteindelijk kwam Club met de schrik vrij. Door de 5-0-overwinning van Napoli tegen Midtjylland, staat blauw-zwart nu op twee punten van de Denen.

Samenvatting Club Brugge – Legia Warschau

Reacties Club Brugge – Legia Warschau

#CLULEG : Reacties from Club Brugge on Vimeo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.