Club Brugge is het niet eens met schorsingsvoorstel Denswil

Club Brugge is het niet eens met schorsingsvoorstel Denswil

30 november 2015 18:31 - Stefano Denswil speelde een goeie wedstrijd tegen KV Mechelen, maar werd enkele minuten voor affluiten door scheidsrechter Nicolas Laforge uitgesloten met een (te) strenge rode kaart. 

Zoals eerder gemeld, eiste het bondsparket van de Belgische voetbalbond twee speeldagen schorsing voor de Nederlander, waarvan één effectief en één voorwaardelijk. Daarnaast moet Denswil een boete van €600 ophoesten.

Bij Club Brugge zijn ze het met die beslissing echter niet eens. De club gaat in beroep en wordt dinsdag om 12u30 verwacht voor een bezoek aan de Geschillencommissie. Ook Standard weigert het schorsingsvoorstel van Réginal Goreux te aanvaarden. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.