Club doet mooie geste voor gedupeerde fans

Club doet mooie geste voor gedupeerde fans

25 november 2015 12:06 - Sinds burgemeester Renaat Landuyt de beslissing nam om Club Brugge – Napoli achter gesloten deuren te laten plaatsvinden, was het nog maar de vraag wat er met de gedupeerde supporters zou gebeuren. Heel wat fans ‘vreesden’ voor een terugbetaling in drank- of eetbonnen. Maar niets is minder waar.

Club Brugge heeft woensdagmiddag namelijk via de officiële site gemeld dat het de tickets gewoon zal terugbetalen. “Blauw-zwart wil niet dat de fans tweemaal de dupe zijn en zal alle fans die een geldig UEL-abo of toegangsticket kunnen voorleggen integraal terugbetalen voor deze wedstrijd”, klinkt het.

Concrete richtlijnen voor de praktische afhandeling hiervan zouden in het begin van volgende week bekendgemaakt worden. Het is nu vooral belangrijk dat elke Club-supporter met een geldig ticket (of UEL-abonnement) zijn toegangskaartje goed bijhoudt.

Het moge duidelijk zijn dat Club een serieuze smak geld verliest door deze tegenvaller. Volgens HLN gaat het om 350.000 euro verlies voor de club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.