Club en Antwerp zijn het niet eens met elkaar

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

06 november 2015 08:47 - Zaterdagavond staat voor Antwerp dé topper tegen Cercle Brugge op het programma. Fran Brodic, die door Club aan The Great Old werd uitgeleend, is er niet bij vanwege een blessure. Maar over die kwetsuur zijn blauw-zwart en rood-wit het niet eens met elkaar.

Fran Brodic, één van de 9 uitgeleende spelers, trok afgelopen zomer naar de Bosuil. Veel plezier beleefde de 18-jarige Kroaat echter nog niet aan zijn uitleenbeurt. Hij speelde namelijk nog geen minuut voor Antwerp.

Onlangs werd Brodic geopereerd aan de heup, maar desondanks is zijn blessure nog altijd niet van de baan. De spits vertoeft op dit moment zelfs in Kroatië, omdat de medische staf van Antwerp en Club het niet eens geraken over de exacte diagnose.

Een bijkomende consultatie in zijn thuisland moet nu duidelijkheid scheppen over de ernst en behandeling van de blessure. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.