Club-fan zet Landuyt een hak via Wikipedia

Club-fan zet Landuyt een hak via Wikipedia

26 november 2015 21:30 - Er is al heel wat gezegd en geschreven over de beslissing van burgemeester Landuyt om Club – Napoli achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Het overgrote deel van de blauw-zwarte aanhang is het niet eens met die opmerkelijke beslissing. Met alle gevolgen van dien.

Voor aanvang van de Europa League-wedstrijd verzamelden zo’n 200 Club-supporters voor het Jan Breydelstadion. Vuurpijlen, rookbommen en anti-Landuyt gezangen weerklonken.

Intussen is er ook een Club-fan die de Wikipedia-pagina van Renaat Landuyt heeft aangepast. “Renaat Landuyt staat ook bekend voor zijn wanbeleid bij terreurdreiging. De heer Landuyt vult zijn vrije tijd met het dwarsbomen van wedstrijden van Club Brugge”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.