Club-fans bereiden zich voor op #BrugesLockdown

Club-fans bereiden zich voor op #Brugeslockdown

25 november 2015 08:26 - Club Brugge speelt zijn Europa League-wedstrijd donderdag achter gesloten deuren. Een beslissing waar zowel het Brugse bestuur als de supporters het niet mee eens zijn. Intussen wordt er alvast een ludieke actie op poten gezet voor tijdens de wedstrijd.

Zo wil de blauw-zwarte aanhang tijdens Club Brugge – Napoli uitpakken met een speelse Twitter-actie. De Club-fans hebben hun saus gehaald bij de taferelen van afgelopen zondag. Toen vroeg de politie uitdrukkelijk om #socialemediastilte vanwege de politieacties in Brussel. “Geen probleem”, dacht Twitter. En zo ontstond er bij toeval een hilarische kattenregen op het sociaal medium, met als hashtag #BrusselsLockdown.

De Club-aanhang wil op gelijkaardige wijze een #BrugesLockdown lanceren, om in dit geval de onbegrijpelijke beslissing van burgemeester Landuyt aan te kaarten. Enkele fans gaven alvast het goeie voorbeeld 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.