Club-fans krijgen steun uit wel héél onverwachte hoek

Club-fans krijgen steun uit wel héél onverwachte hoek

25 november 2015 05:46 - Er werd al heel wat geschreven en gesproken over de beslissing van burgemeester Landuyt om de wedstrijd tussen Club Brugge en Napoli achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Een groot deel van de Club-fans kan zich alleszins niet vinden in die beslissing. En ze zijn niet alleen, want ook uit onverwachte hoek kwam er steun voor de blauw-zwarte aanhang.

Niemand minder dan Pol Van Den Driessche, jawél de woordvoerder van Cercle Brugge, nam het op voor de Club-fans. Want ook hij begrijpt niet dat de supporters van Club Brugge donderdag niet aanwezig mogen zijn in de voorlaatste wedstrijd van de Europa League-groepsfase.

“Was eenvoudig op te lossen: enkel Club-supporters toelaten. Mits enige creativiteit en met voldoende overleg was dit perfect op te lossen, burgemeester”, klinkt het bij de Cercle-woordvoerder in gesprek met burgemeester Landuyt, die pareert met: “Spijtig: volledig negatief advies van politiediensten.”

Pol Van Den Driessche en Renaat Landuyt discussiëren over Club Brugge - Napoli achter gesloten deuren

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.