Club-fans plannen om tóch richting Brugge te trekken

Club-fans plannen om tóch richting Brugge te trekken

24 november 2015 19:33 - Dinsdagavond werd er officieel meegedeeld dat de wedstrijd tussen Club Brugge en Napoli niet toegankelijk zal zijn voor fans van beide supportersgroepen. De Europa League-wedstrijd zal wegens een tekort aan ordediensten achter gesloten deuren plaatsvinden. Maar daar zijn heel wat Club-fans het niet mee eens.

Zij vinden dat de beslissing van burgemeester Landuyt een serieuze impact zal hebben op zowel sportief als financieel vlak. Een Club-supporter nam om die reden initiatief en startte een petitie op om de Brugse burgemeester op andere gedachten te brengen. Intussen zijn er al meer dan 1.000 handtekeningen van medesupporters.

Ook andere Club-fans zijn niet van plan om zich zomaar neer te leggen bij het besluit van de stad. Zij creëerden een evenement waarbij er opgeroepen wordt om Club Brugge – Napoli op de parking van het stadion te volgen. “Wij geven niet toe aan de terreur en het wanbeleid!”, klinkt het. Al meer dan 500 fans gaven aan dat ze op het ‘evenement’ aanwezig zullen zijn.

UPDATE: woensdagavond 25 november werd het evenement verwijderd. Wellicht omdat Club uitdrukkelijk vroeg om niét naar het stadion af te zakken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.