Club gaat voor talentvolle middenvelder

Vincent Mannaert (Club Brugge)

08 november 2015 04:50 - Club Brugge is volop bezig met het speuren naar jonge talenten. En daarbij worden zelfs de kleinste Europese competities niet over het hoofd gezien. 

Zo zou Club volgens Albanese bronnen zijn oog hebben laten vallen op Liridon Lafiti. De 21-jarige middenvelder van 1m82 speelt momenteel bij Skënderbeu, de grootste club in Albanië (die van 2011 tot en met 2015 elk jaar opnieuw kampioen speelde).

Skënderbeu wist afgelopen donderdag zelfs Sporting Lissabon met 3-0 te kloppen in de Europa League. Eén van de uitblinkers in die wedstrijd was Lafiti. Hij wordt gezien als één van de grootste talenten uit het Albanese voetbal en komt het best tot zijn recht op de rechterflank. Tot dusver was hij in zeven wedstrijden goed voor één doelpunt en twee assists.

Maak kennis met Liridon Lafiti

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.