Club heeft opnieuw een doelman in het vizier

Club heeft opnieuw een doelman in het vizier

27 november 2015 19:04 - Het heeft er alle schijn van dat we Sinan Bolat niet meer al te veel aan het werk gaan zien tussen de Brugse palen. De doelman die van FC Porto gehuurd wordt, viel door de mand en moest bijgevolg zijn plaats afstaan aan Sébastien Bruzzese. En hoewel de ex-keeper van Zulte Waregem het momenteel goed doet, zou Club toch nóg een sluitstuk willen inlijven.

Het gaat om Rafael Cabral, die momenteel tweede doelman is bij Napoli. De Italianen namen hem in 2013 voor vijf miljoen euro over van de Braziliaanse eersteklasser Santos. De 25-jarige keeper was vorig jaar de nummer één bij Napoli en werd 3 keer geselecteerd voor de Braziliaanse nationale ploeg. Momenteel houdt de ervaren Pepe Reina hem echter op de bank.

Napoli zoekt dan ook naar een oplossing voor Cabral. “We spraken al met Club Brugge”, bevestigt makelaar Paulo Affonso. “Bij Club is alles goed georganiseerd. Het zou interessant zijn als we een deal kunnen sluiten over een uitleenbeurt in januari.” Opvallend: donderdagavond moest Cabral normaal gesproken tussen de palen staan in Jan Breydel, maar derde doelman Gabriel kreeg plots de voorkeur. Toeval, of is er meer aan de hand?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.