Club-jonkies zijn uitgeschakeld op het WK in Chili

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

05 november 2015 23:50 - Het WK in Chili is voorbij voor de jonge Rode Duivels. Onze nationale U17 kwamen wel op voorsprong, maar incasseerden daarna nog drie doelpunten. Toch mogen de manschappen van Bob Browaeys het toernooi met opgeheven hoofd verlaten.

In de halve finale tegen Mali stonden er twee Club-spelers in de basis: Jens Teunckens (doelman) en Laurent Lemoine (verdediger). Terry Osei-Berkoe (aanvaller) en Dennis Van Vaerenbergh (aanvaller) zaten op de bank. Laatstgenoemde mocht een half uur voor tijd invallen.

Het was opnieuw Dante Rigo (PSV), die ook tegen Costa Rica trefzeker was, die het openingsdoelpunt voor zijn rekening nam. Traore, Maiga en Koita zorgden echter voor de 3-1-overwinning voor de Afrikanen.

Jens Teunckens, die enorm veel lof kreeg tijdens het toernooi, ging bij de 2-1 de mist in en was erg teleurgesteld. Kop op, Jens! Trek je op aan al die goeie prestaties. Van Vaerenbergh viel sterk in en was dicht bij de aansluitingstreffer. Proficiat voor het mooie toernooi Jens, Laurent, Dennis en Terry!

Bekijk de samenvatting

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.